Vem tar alla bilder?

Vem är det som tar alla bilder egentligen?

Jag kommer osökt in på dem som tar kort på flygplan i luften…

Bär den som bloggar med sig ett stativ som den ställer upp, för att ta foto med en fjärrutlösare? Idén att bära med sig ett kamerastativ känns inte helt främmande för att vara ärlig. För om man är den som hänger med och inte den som faktiskt bloggar, är det nog lite tråkigt att hänga på som någon sorts crew. Har inte sett många på stan (med tanke på hur många bloggar som finns i Stockholmsområdet) som släpar med sig ett stativ, ställer upp det och sen poserar framför kameran.

Frågar man någon snäll förbipasserande person om den kan tänka sig att ta några bilder? Även detta skulle kunna vara fullt möjligt. Vem har inte stått utomlands och bett någon snäll person att ta ett kort på familjen? Frågan är bara hur många bilder i rad personen orkar ta innan hen ger upp – med tanke på hur perfekta alla bilder ser ut.

Eller släpar man med sig någon stackare som då blir ens personliga fotograf? Det måste vara detta som sker, dvs. att man släpat med sig någon stackare som tvingas ställa upp som fotograf. Frågan är bara hur personen, vars blogg det inte är, står ut? Flera inlägg innehåller väldigt många bilder och antalet bilder som läggs ut är nog inte ens i närheten av hur många man var tvungen att ta, för att sen sålla bort de som inte höll måttet.

Är du den som släpas med som ofrivillig fotograf? – Hör av dig, så ska du få stöd i din mardröm!

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/vem-tar-alla-bilder/
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *