Moralpolisen rycker ut

Var tvungen att göra något annat än att sitta och titta på vad som hände i flödet, det kan bli ganska läskigt då man sticker ut hakan. Ingen tycker ju om att man rör om i grytan… Sitter därför och slappnar av med en film.

Sticker ut hakan?

Yes – var inne på Lady Dahmers blogg och skrev en kommentar om att jag tyckte att det ”anonym” kommenterade var oacceptabelt, samt att jag skrivit ett inlägg om det hela, länkat till bloggbevakning, fått en pingback som gav genomslag (vilken togs bort ganska snabbt) för att sen bli omtalad i bloggbevaknings kommentarsfält och vad är en pingback?

Från: Bloggbevakning

Anonym måste alltså ha varit inne på Lady Dahmers blogg och antingen bara läst eller också kommenterat? Hur skulle personen ifråga annars veta det som står ovan? Vem är Herr H och vad är en pingback? Tack och lov att personen fick veta vad en pingback är.

Som står bredvid flödet av mina inlägg är Herr H moralpolis. Kännär du att vissa kommentarer blivit för hetska/elaka, skriv (antingen som kommentar eller som e-mail). Är det så att du inte vill att tipset skall bli offentligt, skriv det då i kommentaren, då publicerar jag inte kommentaren. Det underlättar även om du bifogar länken till inlägget, samt skriver kort vad som står, varför jag bör skriva om det.

Tillsammans tror jag att vi kan få lite insikt hos folk att elakheter inte är ok. Vi lever alla tillsammans och det är inte ok med vissa saker…

fraga@herrh.nu

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/moralpolisen-rycker-ut/
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *