Moral och PK är 100% ute

Att ha moral och vara PK – är det ute?

Mycket av trafiken som kommer till denna ”blogg” är tydligtvis för att bloggen verkar vara en nagel i ögat på många. Att vara självutnämnd moralpolis som försöker vara politiskt korrekt stör tydligen människor.

Det är lite lustigt att folk kan störa sig på någon som faktiskt försöker vara snäll och trevlig i den offentliga miljön, istället för att dra ner och falla för grupptrycket. Kanske är det på grund av självutnämningen?

Jag tror att det är för att man ”stör” folk i det man tycker om – slänga ur sig saker som verkar vara halvt genomtänkta. Har sett att två av de som har flest besökare på sina bloggar har sina kommentarsfält omodererade och tillåter mycket. Det har på något sätt skapat en safe zone för de som vill ta ut sina aggressioner i form av ord på andra. Det som diskuteras är ofta ytligheter som sen ibland blir påhopp och helt plötsligt är snurran igång.

Kommentarerna börjar så smått att handla om inlägget, men efter ett tag har någon tröttnat, slänger ur sig något helt OT och så satt vi där igen. En håller inte med, den andra hoppar på och så blir det en hop av kommentarer.

Jag skulle vilja se dessa människor träffas i verkliga livet, tror att en bra plats detta skulle utspela sig på är en skolgård.

Men tillbaka till det inlägget började med – folk stör sig på PK-människor som är trevliga och har moral.

Varför?

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/moral-och-pk-ar-100-ute/
Twitter

2 svar på “Moral och PK är 100% ute”

    1. Det blir lite som på skolgården och med mobbare i ett gäng, man ska hela tiden vara värst. Tråkigt men sant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *