Inte en bloggare

Skulle inte kalla mig en bloggare, mer en läsare som tycker. Söndagar kan vara ganska innehållsfattiga, flödet liknar tv-tablån, dvs. fullt av en massa repriser, eller vad som verkar vara repriser. Kan vara så att det var lördag igår och många inte orkar komma med de där fantastiska nyheterna?

I brist på uppdaterat material hittar jag mig själv ofta på en av bloggarna som bloggar om andra bloggar. En favorit är bloggbevakning då det ofta finns inlägg som man kan ta till sig lätt, sen är kommentarerna helt underbara. Det är en av de bloggar som är en av de första jag läser på morgonen, samt en av de sista jag läser på kvällen. Ibland kan man känna att man inte hängt med helt och vill bli lite glad, då går jag in där och läser inlägg.

En söndag brukar sluta på matbloggar där jag kan avundas hur gott allt ser ut. Drömscenariot hade varit att den mat som presenteras kunde levereras hem – tänk vad livet hade varit enklare då…

 

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/inte-en-bloggare/
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *