Imponerad över hur flitiga vissa bloggare är

Bloggar

Kan bli sjukt imponerad över hur mycket tid vissa bloggare lagt ner på den sida där man skriver sina tankar och åsikter. Allt bara smälter ihop till en otrolig god röra som man bara vill äta. Man känner sig nästa lite tom när man lämnat sidan. Vissa bloggare borde lätt satsa på att bli designers till företagshemsidor, eller myndighetsportaler som behöver uppdatering

Uppdateringar av bloggarna

En annan sak som jag imponeras av är hur ofta folk faktiskt uppdaterar sina bloggar, med nytt och intressant innehåll. Vissa har det lite lättare då man skriver om andra, men där är det ju också svårt – man blir på något sätt en väldigt viktig redaktör som ska hitta allt det där smarriga som folk vill läsa. Vissa satsar mer på kvantitet och när jag ser att man lagt upp nästan 10 inlägg på en dag då kan jag undra vad man gör till vardags? Man kanske rentav bara arbetar med sin blogg, bor hemma och inte har några planer på ett ”riktigt” jobb? – Kan du försörja dig på din blogg så är det verkligen all cred till dig! Då har du ju lyckats!

Andra satsar mer på kvalitet, där det är som att läsa en väl grundad uppsats från universitetet. Gillar man de som satsar mycket på bakgrund, bilder och story så blir man så otroligt glad då man hamnat rätt och hittat någon som faktiskt skriver om något man tycker om och kan relatera till.

Fotograferna får inte glömmas. Det kan tyckas att bilderna vissa bloggare fotar betyder att det egentligen är fotografer som skriver ned sina tankar och lägger upp snygga bilder till sin text. De som tar grymma bilder ska man absolut inte glömma bort.

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/imponerad-over-hur-flitiga-vissa-bloggare-ar/
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *