Drevet idag – Isabella Löwengrip

Från: isabellalowengrip.seIsabella Löwengrip åker till Mexico på semester och vips så är diskussionen igång. Även om den stundtals kan bli lite otrevlig är den överlag rumsren om man jämför med andra ställen på nätet.

Nej, detta var inte heller så trevligt. Öppen otrevlig diskussion i kommentarsfältet där läsare börjar argumentera mellan varandra.

Trots att det är en ny dag ställer man sig frågan, varför är det ok att vara elak? Inser att beteendet driver trafik och det är väl därför man låter folk hållas?

RSS
Facebook
Google+
http://herrh.nu/drevet-idag-isabella-lowengrip/
Twitter

2 svar på “Drevet idag – Isabella Löwengrip”

  1. Kommentarsfältet i Isabellas blogg har verkligen spårat totalt. Jag förstår inte heller varför det ska skrivas så mycket elakt hela tiden. Undrar om samma människor är lika elaka IRL.

    1. I know! Höll upp med att läsa bloggar ett tag och nu är det helt sjukt! Men jag tror att folk tycker om att gotta sig i elaka kommentarer, sen verkar det som att man testar på hur mycket man kan komma undan med… Det skulle egentligen inte förvåna mig om folk var lika elaka IRL – det är ganska lite som förvånar mig nuförtiden 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *